De zoektocht naar mezelf

Oh wat klinkt dat zwaar! Maar doe maar rustig, dat is het niet. Na een tijdje niet “echt” geblogd te hebben begon ik te merken dat ik vast liep. Dan liep ik met “iets” in mijn hooft en wou het dan delen, maar het lukte niet. Dan begon ik het tegen mezelf in blog vorm te vertellen. Dit kon niet goed zijn!

Op mijn originele blog Moeke Nijn liep ik vast. Ik was meer dan alleen moeder, alleen moeke. Op mijn blog die ik was begonnen als Vino Vixen liep ik ook vast. Ik was meer dan alleen “een zelf bestempelde stoere vrouw”. Ik was gewoon beide! Ik zocht een plek waarbij ik mama kon zijn en rustig kon vertellen over mijn glaasje wijn uit de fles die ik net ontdekte. Ik wil mijn recepten delen, maar ook alles over de Mini in mijn buik. Ik wist dat ik Moeke Nijn en Vino Vixen samen moest brengen naar 1 lieve en stoere persoonlijkheid. En na veel wikken, wegen en een tarot kaarten legging bij mijn schoonmoeder kwam daar Vino Nijn uit!

Wat jullie kunnen verwachten? Heel veel Nienke dus! Ik ben niet iemand die het ene is of het andere. Ik hou van zoveel dingen dat ik geen duidelijke lijn heb. Ik ben een zelf omschreven levensgenieter. Ik hou van lekker eten, het truttige van zwanger zijn, stoeien en gek doen met peuterzoon Wout en mama-me-time of date-time.

Maar hoe gaat het nu met me? Met mij gaat het super! Oke, afgezien dat ik na twee weken werken alweer werkloos ben. Maar ik geef niet op! Dat ik 18 weken zwanger ben houd mij niet tegen om te zoeken na die leuke baan. En als het niet lukt , dan heb ik mooi de tijd om Wout zijn peuter-attic klaar te maken en dan uiteraard de slaapkamer van Mini onze buikbaby ook.

We gaan door hier in huize bende! En ik geef jullie graag een kijkje in mijn geweldig chaotische leven.

XoXo Nijn

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial