Vino Nijn

Hallo lieve mensen,

Wie is Vino Nijn? Mijn echte naam is Nienke Westerhof. Moeder van Anne* (dochter overleden), Wout (peuterzoon) en “Mini” (buikbaby). Ik ben ook nog partner van JD. We wonen met ons gezinnetje in het prachtige Twente.
Ik ben een zelf omschreven levensgenieter. Ik hou van wijn, lekker eten en gezelligheid. De keuken is mijn domein en soms heb ik hulp van hulpkok Wout. Maar door onze bankrekening zijn onze gerechten vaak low-budget maar niet minder lekker!
Jullie denken vast:” Oh nee wijn en ze is zwanger!” Rustig maar, ik drink niet tijdens mijn zwangerschap, alleen die alcohol vrije wijnen.
Verder doe ik als ik niet zwanger ben aan de stoere sport Roller Derby. Een sport waarbij ik net in de fresh meat zit, dus nog veel in te leren heb. Overigens komt een deel van mijn naam van mijn roller derby naam. Mijn naam is namelijk Vino Vixen (#296).
De rest van mijn naam is eigenlijk mijn koosnaampje Nijn. Deze twee gecombineerd brengt het stoere en het lieve in mij naar voren. Samen ben ik Vino Nijn.

XoXo Vino Nijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial