Vino Nijn

Hallo lieve mensen,

Ook stoer tijdens mijn zwangerschap

Wie is Vino Nijn? Mijn echte naam is Nienke Westerhof. Moeder van Anne* (dochter, overleden), Wout (peuterzoon) en Rowan (babyzoon). Ik ben ook nog partner van JD. We wonen met ons gezinnetje in het prachtige Twente.
Ik ben een zelf omschreven levensgenieter. Ik hou van wijn, lekker eten en gezelligheid. De keuken is mijn domein en soms heb ik hulp van hulpkok Wout. Maar door onze bankrekening zijn onze gerechten vaak low-budget maar niet minder lekker!
En uiteraard zoals mijn naam doet vernoemen, hou ik van een wijntje op zijn tijd. Als moeder zijnde is dit een samen met koffie een levensmiddel wat ons op de been houd.
Verder doe ik aan de stoere sport Roller Derby. Een sport waarbij ik net in de fresh meat zit, dus nog veel in te leren heb. Overigens komt een deel van mijn naam van mijn roller derby naam. Mijn naam is namelijk Vino Vixen (#296).
De rest van mijn naam is eigenlijk mijn koosnaampje Nijn. Deze twee gecombineerd brengt het stoere en het lieve in mij naar voren. Samen ben ik Vino Nijn.
Op mijn blog schrijf ik over mijn persoonlijke kijk op de wereld en de belevenissen als volstrekt-vreselijke-huisvrouw & moeder. Ook vertel ik over het leven als low-budget gezin en mijn ontdekkingen in de keuken.

XoXo Vino Nijn

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial